Header Ads Widget

Doğal güzellikler Şehri Konya

Kategori günceleri

6/recent/ticker-posts

Hasan Can Kaya’dan Kadını Zorla ‘Alıkoyma’ İddialarına Yanıt!

İstanbul’da özel bir üniversitenin mezuniyet partisine katılan 23 yaşındaki genç kızın, ünlü komedyen Hasan Can Kaya tarafından evinde alıkonulduğu iddiası gündeme geldi. Levent’teki evde yaşandığı belirtilen olayla ilgili olarak Kaya, sosyal medya hesabından iddialara yanıt verdi ve bu durumu “itibar suikastı” olarak nitelendirdi.

Hasan Can Kaya Hakkında Haberler…

Geçen hafta Salı günü saat 04.00 sıralarında Beşiktaş Levent’te meydana gelen olayda, Hasan Can Kaya’nın bir üniversitenin mezuniyet partisine katıldığı ve burada 23 yaşındaki Nazlıcan A. ile tanıştığı belirtildi. İkili, partinin bitiminde Kaya’nın evine gitti. Evde sohbet eden ve iddiaya göre alkol alan ikilinin arasında gerginlik yaşandı. Nazlıcan A., Kaya’nın kendisiyle yakınlaşmasından rahatsız olduğunu ve bu nedenle evden çıkmak istediğini, ancak Kaya’nın izin vermediğini iddia etti. Genç kız, cep telefonundaki mesajlaşma uygulaması üzerinden arkadaşına canlı konum göndererek yardım istedi.

Hasan Can Kaya emniyete götürülerek ifadesi alındı

Mesajları gören arkadaşı, polis ekiplerine ihbarda bulundu. Canlı konumdan genç kızın yerini tespit eden Beşiktaş polisi, gece saatlerinde adrese geldi ve Nazlıcan A.’yı içeriden çıkarttı. Genç kızın şikayetçi olduğunu belirtmesi üzerine Hasan Can Kaya da emniyete götürüldü. Polis ekipleri, Nazlıcan A.’ya yasal hakları hakkında bilgi vererek durumu savcılığa iletti. Savcılık, Hasan Can Kaya’nın serbest bırakılmasına karar verdi. Kaya, emniyetteki ifadesinde suçlamaları reddederek, evde başka kadınların da bulunduğunu iddia etti.

Sosyal Medyadan Açıklama Yaptı

Hasan Can Kaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Arkadaşlar itibar suikasti var. Her yere aynı anda aynı yalanlar servis edilmiş. Sabahtan beri okuduğum mide bulandırıcı Emniyet, savcılık, gözaltı, madde verme, alıkoyma vb. iftiraları atanlardan hukuk önünde hesap soracağım. Büyük şaşkınlık ve üzüntü içerisindeyim” ifadelerini kullandı.  (BSHA- Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)



Yorum Gönder

0 Yorumlar