Header Ads Widget

Doğal güzellikler Şehri Konya

Kategori günceleri

6/recent/ticker-posts

Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Onaylı Randevu Sistemi Sonuçları Açıklandı

Onaylı Randevu Sistemi ile ilgili Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesi sonuçları açıklandı. Türkiye geneli sonuçlarının ise Kurban Bayramı’ndan sonra açıklanacağı belirtildi.

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca. 13 Mayıs 2024 tarihinde başlayan MHRS Onaylı Randevu Sistemi ile ilgili yeni bir açıklamada bulundu. Bakan Koca, Sağlık Koordinasyon Kurulu ile Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’nde bir araya geldiklerini belirterek şunları kaydetti: “Başhekimlerimiz, eğitim ve klinik sorumlusu hekimlerimizle Onaylı Randevu Döneminde şu an için ulaşılan sonuçları ve yeni durumu değerlendirdik. İstanbul’daki en büyük hastanemiz olan Çam ve Sakura Şehir Hastanesi örneğinde, Onaylı Randevu uygulamasının daha başlangıç aşamasında bile çok önemli sonuçlar ortaya koyduğu görülüyor.”

Onaylı Randevuda Taleplerin Yüzde 90’ına 24 Saatte Dönüş Sağlandı

Onaylı Randevu Döneminde Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’ndeki ilk sonuçları açıklayan Bakan Koca, “Poliklinik kapasitemizi %50’nin üzerinde artırdık. Randevu taleplerinin %90’ına 24 saat içinde dönüş sağlayabilir aşamaya geldik. Birkaç branş dışında önemli sorun kalmadı. Bu süreçte, sorumluluk bilinciyle randevulu hasta kabul kapasitesini %50’den fazla artırma başarısını gösteren hastane çalışanlarımıza, hekimlerimize ve hastane yönetimine teşekkür ederim. Onaylı Randevu uygulamasına hızla intibak eden hastalarımıza ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi. Bakan Koca, Türkiye çapındaki ilk sonuçların açıklanmasının ise Kurban Bayramı’ndan sonra düzenleyecekleri basın toplantısında açıklanacağını belirtti. (BSHA- Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)

 



Yorum Gönder

0 Yorumlar