Header Ads Widget

Doğal güzellikler Şehri Konya

Kategori günceleri

6/recent/ticker-posts

Başkan Karabulut'tan Kurban Bayramı mesajı.

Bayram denince ilk aklımıza gelen birlik ve beraberlik içinde geçen büyük aile sofralarıdır. Bayramlar, insanlar arası ayrım yapmaksızın, hoşgörünün, kardeş olabilmenin öneminin arttığı günlerdir. 
Bayramlar, umut demek, iyilik demek, dayanışma ve yardımlaşma demektir. Bizler, ihtiyaç sahibini, öksüzü, yetimi, yaşlıyı, kimsesizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan bir toplumun evlatlarıyız. Bu güzel ve önemli değerlerimizi, gelecek nesillerimize aktarmalı, geleceğimiz olan çocuklarımıza, gençlerimize bayramların değeri yaşatılarak, anlatılmalıdır. 

Tüm bu güzel duyguların harmanladığı bir bayramı daha siz kıymetli hemşerilerimiz ile birlikte yaşayacağız. Bozkır Belediyesi olarak ilçe halkımızın huzurlu ve güvenli bir ortamda bir bayram geçirmesi için tüm önlemlerimizi aldık. Bayramı bayram tadında geçirebilmek adına, kurban kesim yerlerimizde hazırlıklarımız tamam, bayram süresince görev yapacak ekiplerimiz hali hazırda bekliyor. Bu duygu ve düşüncelerle, yine bu bayramda da, kimsenin gözünden yaş akmasın; Savaşlar bitsin, çocuklar ölmesin. Hiçbir çocuğumuz yatağa aç girmesin. Tüm bu güzel temennilerle, Kurban Bayramı'nın güzellikler getirmesini diliyor, Bozkırlı hemşerilerimiz başta olmak üzere tüm halkımızın Kurban Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum".

Yorum Gönder

0 Yorumlar