Header Ads Widget

Doğal güzellikler Şehri Konya

Kategori günceleri

6/recent/ticker-posts

Onaylı Randevu Sistemi Sonuçları Açıklanacak!

Onaylı randevu sistemi sonuçları hakkınada açıklama yapacağını anlatan Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, yakın zamanda bilgi vereceğini söyledi. 

MHRS Onaylı Randevu Sistemi Ülke Sonuçları Açıklanacak

Sağlık Koordinasyon Kurulu’nun yeni toplantısına İstanbul’da, Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde katıldı. Merkezi Hekim Randevu Sistemi olan MHRS’de onaylı randevuya geçiş dönemi konusunda değerlendirmelerde bulunan Bakan Koca, ‘randevu sadakati’nin her geçen gün arttığını yakın zamanda ülke genelindeki sonuçların kamuoyuyla paylaşılacağını açıkladı.

“Onaylı Randevu Sistemi Sadakati Artıyor”

Toplantı ile ilgili X Platformu’ndan açıklama yapan Bakan Koca, “Bu hastanemizle Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi için yaptık. Toplantının Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile ilgili kısmında gündemimiz randevu sadakati ve kapasite artışı, görüntüleme ve ameliyathane verimliliği oldu. Toplantının Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kısmında ise MHRS konusu yanı sıra görüntüleme verimliliği ile birlikte fizik alana ilişkin durumu değerlendirdik. Randevu sadakati her geçen gün artıyor, kapasite artışına yönelik çalışmalarımız sürüyor” dedi.

Bakan Koca şunları ekledi: “Görüyoruz ki, Onaylı Randevu Dönemine geçiş, sağlık hizmeti almada tam olarak yeni bir döneme geçiş oldu. Ülke genelinde elde ettiğimiz sonuçları yakında kamuoyu ile paylaşacağız.” (BSHA- Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)

 



Yorum Gönder

0 Yorumlar