Header Ads Widget

Doğal güzellikler Şehri Konya

Kategori günceleri

6/recent/ticker-posts

Bozkır'da Başhekim Hayırsevere Plaket Taktim etti.


Konya'nın Bozkır ilçesinde Bozkır Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Gökhan Bilgehan Hastaneye Hizmet Aracı Bağışında Bulunan Hayırseverlere teşekkür Plaketi Takdim etti.

Bozkır Devlet Hastanesinde sunulan Evde Sağlık Hizmetleri ve Sağlıklı Yaş Alma Merkezi (YAŞAM) hizmetlerimizde kullanılmak ve hastalara yerinde ve zamanında daha kaliteli bir sağlık hizmeti verilebilmesi için geçtiğimiz aylarda hayırseverler Bozkır Bağyurdu mahallesinde Yavuz Şen ve Hakan Taşkın tarafından kuruma hizmet aracı olarak bağışlanmış olan araç hastaların hizmetine sunuldu. 

Bozkır Devlet Hastanesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada "Önceki yıllarda hastanemize yardımları bulunan ve son olarak geçtiğimiz aylarda kurumumuza hizmet aracı bağışında bulunan hayırseverimiz Sayın Yavuz Şen'e ve kıymetli yeğenleri Hakan Taşkın'a ilçemiz ve halkımız adına hastanemize vermiş oldukları desteklerinden dolayı Başhekimimiz Uz. Dr. Gökhan Bilgehan tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

Hemşehrimiz iş adamı Yavuz Şen, hastanemize yapmış olduğu ziyarette sağlık sektörüne yaptıkları bağıştan duyduğu mutluluğu dile getirerek, desteklerinin her zaman devam edeceğini dile getirdi. Başhekimimiz Bilgehan'da bağışın devlet-vatandaş işbirliğinin bir göstergesi olduğunu belirterek bunun herkese örnek teşkil etmesini temenni ederim" denildi. 

Yorum Gönder

0 Yorumlar