Header Ads Widget

Doğal güzellikler Şehri Konya

Kategori günceleri

6/recent/ticker-posts

Başkan Karabulut'tan Seydişehir Belediye Başkanı Ustaoğlu'na ziyaret.

Bozkır Belediye Başkanımız Nazif Karabulut, Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu'yu ziyaret ederek Bozkır ve Seydişehir Belediyeleri'nin iş birliğini güçlendirmek amacıyla önemli bir adım attı.

 Bozkır Belediye Başkanı Karabulut, Başkan Ustaoğlu'na başarılar dileyerek, iki İlçenin gelişmesi için iş birliğinde bir çalışma gerçekleştireceklerini vurguladı.

 Başkan Karabulut ilgi ve alakasından dolayı Başkan Ustaoğlu'na teşekkür ederek şunları söyledi; Seydişehir Belediye Başkanımız ile daha verimli çalışabilmek için neler yapabiliriz bunları konuştuk. "Komşu komşunun külüne muhtaçtır derler ya bizlerde aynı coğrafyanın ve aynı kültürü yaşayan birçok değerlerimizin bir olduğu iki ayrı ilçenin Belediye Başkanlarıyız. Seçilirken halkımıza vermiş olduğumuz sözleri tutacağımıza inanarak bize bu yetkiyi veren halkımızı mahcup etmeyeceğiz. İlçe halkımıza hizmet ederken diğer ilçe Belediye Başkanlarımızdan da hem destek alacağız hem de fikirlerinden faydalanacağız. Konya'mız bütün ilçeleri ile bir bütündür. Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu beye hayırlı olsun dileklerimi ilettim. Başarılı olacağına inancım tamdır. Kıymetli başkanımıza misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyor, bir kez daha görevinde muvaffakiyetler diliyorum." dedi.

Yorum Gönder

0 Yorumlar