Header Ads Widget

Doğal güzellikler Şehri Konya

Kategori günceleri

6/recent/ticker-posts

​Bozkır’da Depremzede Çocuklara film saati etkinliği gerçekleştirildi.


Konya'nın Bozkır ilçesinde Bozkır Gençlik Merkezi ve Selçuk Üniversitesi Bozkır Meslek Yüksekokulu işbirliği ile Depremzede çocuklara film saati etkinliği kapsamında güzel ve anlamlı bir animasyon filmi izletildi.

Bozkır Meslek Yüksekokulu konferans salonunda gerçekleştirilen etkinlikte Film öncesinde Üniversite yönetimi ile Gençlik Merkezinin birlikte hazırladığı Mısır ve su ikramı yapılırken film sonrasında da pamuk şekeri verildi.

Her hafta Salı günleri yapılması planlanan film izleme etkinliği çocukların hem bu zorlu sürecin üstesinden gelmeleri amaçlanıyor hem de sosyalleşmeleri bununla birlikte de değerlerimizi öğrenip yaşamaları amaçlanıyor.

Bozkır Meslek Yüksekokulu konferans salonunda gerçekleştirilen etkinliğe 80 kişi Depremzede Çocuklar ve aileleri, Selçuk Üniversitesi Bozkır Meslek Yüksekokulu Müdürü Emin Emre Öztürk, Üniversite öğretim görevlileri ve üniversite çalışanları ile Bozkır Gençlik Merkezi Lideri Müslüm Uslanmaz, Gençlik Merkezi Gönüllü Eğitmenleri ve Gençlik Merkezi çalışanları katıldı.

Yorum Gönder

0 Yorumlar