Header Ads Widget

Doğal güzellikler Şehri Konya

Kategori günceleri

6/recent/ticker-posts

İzmirli H2K Racing Team, Türkiye Şampiyonluğunu istiyor!

Türkiye Pist Şampiyonası Süper Grup’ta bu hafta sonu İzmir Ülkü Park’ta mücadele edecek olan Liqui Moly H2K Racing Team, şampiyonluk için piste çıkacak

Otomobil sporlarına kazandığı sporcularla adından söz ettiren İzmirli H2K Racing Team, Türkiye Pist Şampiyonası Süper Grup’ta şampiyonluk için piste çıkıyor. AVIS Türkiye Pist Şampiyonası son ayak yarışları, 26-27 Kasım tarihlerinde İzmir Ülkü Park Yarış Pisti’nde koşulacak.

Kupaya Olan İnanç Tam

Yarıştığı ilk sezonunda Türkiye Pist Şampiyonası Süper Grup’a damga vuran Liqui Moly H2K Racing Team, bu hafta sonu şampiyonluğun en güçlü adayı olarak İzmir’deki yarışlarda mücadele edecek. Andrea Furci’nin liderlik koltuğunda oturduğu Süper Grup’ta, genç pilot Ömer Şamlı, tecrübeli pilotlar Ekrem Yılmaz ve Muhittin İşçimenler olmak üzere toplamda 4 pilot H2K Racing Team adına start alacak. Takım pilotları Kamil Çat ile Hazal Edremitlioğlu, şampiyonluğa inandıklarını belirterek, şöyle konuştu; “Andrea Furci ile şampiyonluğa çok yakınız. İlk sezonumuzda kupayı kaldırmak istiyoruz. Son yarış öncesi tüm hazırlıklarımızı tamamladık ve hafta sonunu bekliyoruz.”

Heyecan Dolu İki Gün

26 Kasım Cumartesi günü saat 09.00 itibariyle idari ve teknik kontroller ile başlayacak organizasyon, antrenmanlar ve sıralama turları ile devam edecek. Saat 15.50’de Super grup ilk yarışı ve Saat 16.40’ta da Maxi grup ilk yarışları koşulurken, ikinci yarışlar 27 Kasım Pazar günü gerçekleştirilecek. Super ikinci yarışı saat 12.45’te, maxi ikinci yarışı ise saat 13.50’de başlayacak ve organizasyon saat 15.00’deki ödül töreni ile son bulacak. (BSHA-Bilim Ve Sağlık Haber Ajansı)



Yorum Gönder

0 Yorumlar