Header Ads Widget

Doğal güzellikler Şehri Konya

Kategori günceleri

6/recent/ticker-posts

Eter Fiyatları Düşüşte Mi Yükselişte Mi

Güçlü bir Ağustos istihdam raporu, ABD hisse senedi piyasalarının art arda üçüncü hafta düşüşünü sürdürmesini engelleyemedi . S&P 500 geçen hafta %3 düşerken Nasdaq %4.2 düştü. Bununla birlikte, yatırımcılar yaklaşmakta olan Birleşmeye odaklanıyor gibi göründüğü için Ether fiyatları yükseldi. Alıcılar, 5 Eylül 2022 ile başlayan haftada desteği 1.500 dolardan savunmaya çabalıyor.

Ether, yükselişini sürdürmek için ABD hisse senedi piyasalarının da canlanmasına ihtiyaç duyabilir, çünkü piyasa değerine göre en büyük ikinci kripto para birimi genel olarak S&P 500 ile güçlü bir şekilde ilişkili olmaya devam ediyor. CoinDesk, Ether’in S&P 500 ile 90 günlük korelasyonunun son dört haftada 0.70’den 0.90’a yükseldi.

Ether’in fiyatını büyük ölçüde etkileyebilecek bir diğer olay ise 15 Eylül’de gerçekleşmesi planlanan Merge. Ancak analistler, Birleşmenin Ether fiyatı üzerindeki olası etkisi konusunda hemfikir değiller.

Bir Bloomberg raporuna göre, Ether, Birleşme öncesinde 1.000 dolara düşebilir. Fairlead Strategies’in kurucu ortağı Katie Stockton, Bloomberg’e grafik modellerinin ve göstergelerinin Ether’in desteği “önümüzdeki günlerde” 1.000 dolarda test edebileceğini gösterdiğini ifade etti.

Öte yandan, Avrupa’nın en eski kripto para birimi fonu Cyber ​​Capital’in kurucusu Justin Bons, bir Twitter dizisinde Birleşmenin “üçlü yarılanma olarak da bilinir; %90 ihraç indirimi, BTC’deki üç yarıya indirgeme eşdeğerdir!” Bons, Birleşmenin fiyatlandırılmış gibi görünmediğini, ancak “irrasyonel inançlar tarafından yönlendirilebileceği” için kısa vadeli fiyat hareketini tahmin etmenin zor olduğunu vurguladı.

Temelde, piyasaların Birleşmeye nasıl tepki vereceğini tahmin etmek zor ama grafikler biraz fikir verebilir. Eter yükselebilir mi? Öğrenmek için ETH fiyat analizini okuyun.
Eter Fiyatları Düşüşte Mi Yükselişte Mi

Eter Fiyatı Teknik Analizi: Haftalık Grafik

ETH’nin fiyatı geçen hafta 1.422.07 dolardan yükseldi ve %10.70 artarak 1.579,05 dolardan bitirdi. Bu, daha düşük seviyelerin alıcıları cezbettiğini gösterir. ETH/USD çifti bir sonraki 20 haftalık üstel hareketli ortalamaya ( EMA ) yükselebilir .

Ayıların, 20 haftalık EMA ile 2.030.84 $ arasındaki bölgeyi agresif bir şekilde savunması bekleniyor. Fiyat bu bölgeden düşerse, parite birkaç gün 2.030.84$ ile 1.422.07$ arasında sıkışıp kalabilir.

Tersine, boğalar fiyatı 2.030.84 doların üzerine çıkarırsa, düşüş trendinin sona erebileceğinin sinyalini verecektir. Parite daha sonra 50 haftalık basit hareketli ortalamaya ( SMA ) doğru bir ralli girişiminde bulunabilir.

Bu olumlu görüş, fiyat mevcut seviyeden düşerse ve 1.422.07$’ın altına düşerse geçersiz olabilir. Böyle bir hareket, olası bir düşüş için kapıları 1.300 dolara ve ardından psikolojik desteğe 1.000 dolara açabilir.

Eter Fiyatları Düşüşte Mi Yükselişte Mi

Eter Fiyatı Teknik Analizi: Günlük Grafik

Ether’in fiyatı 2 Eylül’de 20 günlük EMA’nın üzerine çıktı, ancak ayılar 50 günlük SMA’yı agresif bir şekilde savundu. 20 günlük EMA düzleşiyor ve göreceli güç endeksi ( RSI ) orta noktanın hemen altında, alıcılar ve satıcılar arasında bir denge olduğunu işaret ediyor.

Boğalar, yakın vadede üstünlük elde etmek için fiyatı 1.700 dolarda genel direncin üzerine itmek ve sürdürmek zorunda kalacak. Bu, olası bir ralli için 2.030.84 dolara giden yolu temizleyebilir.

Aksine, fiyat mevcut seviyeden düşerse ve 1.512$’ın altına düşerse, parite 1.422.07$’a düşebilir. Bu desteğin altında bir kırılma ve kapanma, kısa vadede aşağı yönlü bir baş ve omuz (H&S) formasyonunu tamamlayabilir. Parite daha sonra 1.000 dolara ve daha sonra 790 dolarlık model hedefine geçebilir.

Eter Bu Hafta Satım Mı Alım Mı?

Ether, son birkaç gündür 20 günlük EMA’da satışla karşı karşıya, ancak küçük bir pozitif, boğaların fazla zeminden vazgeçmemesi. Alıcılar fiyatı 20 günlük EMA’nın üzerine çıkarsa, çift 1.700 dolara yükselebilir. Bu direncin üzerinde parite 2.030.84$’a ulaşabilir. Öte yandan, fiyat düşerse ve 1.422.07 doların altına düşerse, Ether’in fiyat analizi, daha derin bir düzeltme başlatabilecek aşağı yönlü bir H&S oluşumuna işaret gösteriyor.(BSHA)



Yorum Gönder

0 Yorumlar