Header Ads Widget

Doğal güzellikler Şehri Konya

Kategori günceleri

6/recent/ticker-posts

Bozkır Belediye Başkanı Karabulut'tan Ramazan'da Anlamlı Kampanya: "Bir Ekmekte Sen As"


Bozkır Belediye Başkanı Nazif Karabulut, Ramazan ayının manevi atmosferini fırsat bilerek, dayanışma ve yardımlaşma ruhunu canlı tutmak amacıyla anlamlı bir kampanya başlattı. "Bir Ekmek de Sen As" adı verilen kampanya ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek olmak hedefleniyor.

Kampanyanın Detayları

Belediye Başkanı Karabulut, yaptığı açıklamada, "Değerli Hemşehrilerimiz, içinde bulunduğumuz mübarek Ramazan ayında dayanışma ve yardımlaşma ruhunu canlı tutmak her zamankinden daha önemli. Bizler, Bozkır Belediyesi Halk Ekmek fırını olarak, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza destek olmak amacıyla 'Bir Ekmek de Sen As' kampanyasını başlatıyoruz. Haydi Bozkır! Halk Ekmek Fırını ve Ekmek satış büfesi yanında bulunan askıda ekmek standımıza sende destek olabilirsin!" ifadelerini kullandı.

Hayırseverlerden Büyük Destek

Kampanya kısa sürede (1 saat içinde) hayırsever vatandaşların ilgisini çekti. Bir hayırsever vatandaş, kampanyaya 500 ekmeklik destekte bulunurken, bir diğer hayırsever ise 25 ekmekle katkı sağladı. Başkan Karabulut, hayırseverlere teşekkür ederek, "Rabbim hayrını yapsın inşallah" dedi.

Dayanışma Ruhu Güçleniyor

"Bir Ekmek De Sen As" kampanyası, Ramazan ayının manevi ikliminde toplumsal dayanışmayı artırmayı amaçlıyor. Kampanya, ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürürken, aynı zamanda hayırseverlerin de bu anlamlı projeye destek vermesine olanak sağlıyor.

Bozkır Belediyesi'nin bu anlamlı kampanyası, Ramazan ayında yardımlaşma ve dayanışmanın önemini bir kez daha hatırlatıyor. Vatandaşlar, kampanyaya destek olmak için Halk Ekmek Fırını ve Ekmek satış büfesi yanında bulunan askıda ekmek standına ekmek bırakarak katkıda bulunabilirler.

Yorum Gönder

0 Yorumlar