Header Ads Widget

Doğal güzellikler Şehri Konya

Kategori günceleri

6/recent/ticker-posts

Yepyeni Bir Sertifika Çözümü

Staj ve İşe Başlangıçlarda Gerekli Sertifikalara Erişim Artık Çok Daha Kolay!

Günümüzde iş başvurularında ve staj başlangıçlarında istenen sertifikalar, gençlerin kariyer yolculuğunda önemli bir yer tutuyor. Bu alanda yeni bir işbirliği yapıldı. Bu işbirliği; İş Sağlığı Güvenliği ve Hijyen Eğitimlerinde bakanlık onaylı sertifika ve e-devlet’te görünecek sertifika imkanı sunuyor. Eğitmen Hüseyin Bıçakçı ve Tema Akademi arasında yapılan anlaşma ile artık bu eğitimler için bakanlık onaylı sertifika ve e-devlet’te görünecek sertifikalar almak mümkün olacak. Bilindiği üzere sertifika ihtiyacı olan kişilerin ilk adreslerinden biri Udemy Akademi’dir. Bu platformda birçok farklı konuda eğitim bulunmakla birlikte özellikle İş Sağlığı ve Güvenliği ve Hijyen Eğitimleri rağbet görmektedir. Kurum tarafından sunulan sertifikalar birçok firma tarafından kabul görmektedir. Farklı formatlarda ve kriterlerde sertifika taleplerini karşılayabilmek adına en büyük girişim geçtiğimiz aylarda eğitmen Hüseyin BIÇAKÇI tarafından gerçekleştirildi. 

Bu konuda önde gelen eğitmenlerden Hüseyin BIÇAKÇI, staj yapacak olan öğrencilerin ve yeni işe başlayacak kişilerin kariyer yolculuğunda yardımcı olabilmek adına yepyeni bir iş birliğine imza attı. Eğitmen ve Tema Akademi arasında sağlanan anlaşma ile artık bu eğitimler çok daha uygun fiyatlara verilebiliyor ve Bakanlık onaylı sertifika imkânı sunuluyor. Bu sayede kariyer hayatına adım atacak öğrencilerin ve işe yeni başlayacak olan kişilerin eğitime ve sonrasında belgeye erişimi çok daha kolay hale geliyor. Üstelik neredeyse hiçbir eğitmen tarafından sunulmayan bir Whatsapp destek hattı da hizmete girmiş durumda. Şu an için İş Sağlığı ve Güvenliği ve Hijyen Eğitimleri için sunulan bu hizmetin kısa süre içerisinde farklı eğitimlerle yaygınlaştırılması planlanıyor.  Sertifikaya erişmek isteyen ya da detaylı bilgi isteyen okurlarımız Whatsapp Destek Hattı, eğitmen mail adresi, eğitmen LinkedIn hesabı ve eğitmen web sitesinde bulunan Bize Ulaşın kısmından bilgi talebinde bulunabilir. 

Bakanlık ve e-devlet onaylı

Bakanlık ve E-Devlet onaylı eğitim ve sertifika akademi firması tarafından sağlanmaktadır, İçerikte ismi geçen Udemy ya da eğitmen tarafından sağlanmamaktadır. Onaylı sertifikalar ile ilgili muhatap sertifika sağlayıcı firmadır. Sertifika geçerliliği, onayı, görünürlüğü, ödeme gibi tüm konularda akademi firması ile iletişime geçilmesi gerekmektedir. Eğitmen tarafından iletilecek referans kodu ile birlikte iletişime geçildiğinde mevcut fiyatlar üzerinden indirim uygulanmaktadır. Satın alma için iletişime geçmeden önce eğitmenden referans kodu aldığınızdan emin olunuz. Daha fazla bilgi için eğitmen ile iletişime geçebilirsiniz. Whatsapp Destek Hattı: 5051919820 Mail adresi: huseyin-hb@hotmail.com

Hüseyin Bıçakçı Kimdir?

Eğitmen Hüseyin Bıçakçı 12 Ekim 1988 Bulgaristan doğumludur. Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi ve Namık Kemal Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Bölümü mezunudur. Türkiye’nin önde gelen telekomünikasyon/teknoloji şirketinde uzun yıllar Şikayet Yönetimi&Sosyal Medya yöneticisi olarak görev yapmış olup 2024 yılı itibariyle global bir beyaz eşya ve teknoloji firmasında kariyerini sürdürmektedir. Evli ve bir çocuk babasıdır.

Bıçakçı, dijital dünyadaki teknolojik gelişmeleri ve sanal gerçeklikteki yeni deneyimleri ele aldığı “Metaverse” isimli kitabında yazarıdır. Ayrıca İstanbul İşletme Enstitüsü, Udemy Akademi ve diğer bazı eğitim akademilerinde eğitimler vermektedir. İstanbul İşletme Enstitüsü bünyesinde Milli Eğitim Bakanlığı onaylı olarak Bilgisayar İşletmenliği eğitimleri düzenlemektedir.

İş Birliği Yapılan Üniversiteler

  • Yıldız Teknik Üniversitesi
  • İstanbul Teknik Üniversitesi
  • Hacettepe Üniversitesi
  • Gazi Üniversitesi
  • Dokuz Eylül Üniversitesi
  • Ege Üniversitesi
  • Osmangazi Üniversitesi
  • Çankaya Üniversitesi
  • Uludağ Üniversitesi

İş Birliği Yapılan Diğer Kurumlar

  • Eskişehir Ticaret Odası
  • Bazı özel kurumlar




Yorum Gönder

0 Yorumlar