Header Ads Widget

Doğal güzellikler Şehri Konya

Kategori günceleri

6/recent/ticker-posts

Instagram Ne Zaman Açılacak ? Bakan Saat Bilgisi Verdi !

Instagram ne zaman açılacak sorusu gündemin baş sıralarında yer almaya devam ediyor. Bakan Abdulkadir Uraloğlu saat bilgisi verdi. 
Instagram ne zaman açılacak sorusu gündemin baş sıralarında yer almaya devam ediyor. Bakan Abdulkadir Uraloğlu saat bilgisi verdi.

Bakan Uraloğlu Instagram Platformunun Ne zaman Açılacağını Söyledi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ınstagrama getirilen erişim engelinin hukuksal nedenlerini ve ınstagramın ne zaman açılacağı hakkında açıklama yaptı,
“Biz hukuk ülkesiyiz. Ülkemizin koyduğu kurallar var, değerleri, hassasiyetleri var. Kaynakları ülkemiz dışında bulunan, ülkemizde de temsilcilikleri bulunan bazı sosyal medya platformları var. Bunların bizim uygulanmasını istediğimiz kanunlar ve mevzuatlar var. Bazen bu kanunlara, gerekli uyarılara rağmen uyulmasında bazı problemler görüyoruz. En son tüm uyarılarımıza rağmen dikkate almadıkları katalog suçları dediğimiz bir çerçevimiz var. Kendilerini uyardık, gerekli karşılığı bulmadığımız için de erişim engeli getirdik. Kanuna uymayan tarafları yerine getirdikleri zaman biz de erişim yasağını kaldırmış olacağız. Biz hukuk ülkesiyiz onlarla iletişim halindeyiz. Bir çok söylediğimiz şeyi de yerine getirdiklerini söyleyebilirim. Bu anlamdaki vatandaşımızın hissiyatını da doğru yönetmeye çalışıyoruz. Türkiye temsilcisi ile arkadaşlarımız görüşme halinde. O eksiklikleri giderdikleri an diyelim ki bir saat sonra biz o engeli kaldırmış olacağız” (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)


Yorum Gönder

0 Yorumlar