Header Ads Widget

Doğal güzellikler Şehri Konya

Kategori günceleri

6/recent/ticker-posts

Bakan Prof.Dr. Kemal Memişoğlu, Rize’de Konuştu!

Yeni Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu
Sağlık Bakanı Prof.Dr. Kemal Memişoğlu, Rize’deki incelemeleri sonrasında bir açıklama yaptı. Bakan Memişoğlu, ildeki sağlık sorunlarını çözeceklerini söyledi.

Rize’deki Hastalar Tedavi İçin Başka İle Gitmek Zorunda Kalıyor !

Yeni Sağlık Bakanı Prof.Dr. Kemal Memişoğlu, Rize’deki bir hastanın başka bir ile sağlık hizmeti almak için gitmek zorunda kalmaması için çalışma yaptıklarını söyledi.  Dr. Fahrettin Koca’dan koltuğu devrelan yeni Sağlık Bakanı Prof.Dr. Kemal Memişoğlu, ikinci ziyaretini memleketi Rize’ye yaptı. Rize’de yaptığı basın açıklamasında ildeki sağlık sorunlarını masaya yatırdıklarını, çözümü için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda çalışma yürüttüklerini söyledi.

Kemal Memişoğlu, “Dünyanın En İyi Sağlık Hizmetini Sunan Ülkelerden Biriyiz”

Memişoğlu, şunları söyledi, “Sağlıkta Türkiye Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde dünyanın en iyi sağlık hizmeti sunan ülkelirden birisi. Deprem bölgesi maraştan sonra ikiinci ziyareti Rize’ye yaptık.  Türkiye’nin en büyük şehir hastanesini milletimizin hizmetine sunacağız. Rize’de sağlıkla ilgili problemlerin azalmasına, bitmesine sebebiyet verecektir. Rize’de bir hastamızın başka bir yere sağlık hizmeti almak için muhtaş olmamasıdır. İnşallah bunu sağlayacağız. Hastalanmadan sağlığımızı korumakla ilgili büyük bir çaba harcamalıyız. Özellikle yaşlılarımıza, çocuklarımıza hizmetlerimize daha erken ulaştırmak için birinci basamak sağlık hizmetlerini iyileştireceğiz. Hastalanmadan önce sağlığımıza korumak önceliğimiz olmalı. Bunu da sağlayacak temel sağlık hizmetlerimizdir” (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)


Yorum Gönder

0 Yorumlar