Header Ads Widget

Doğal güzellikler Şehri Konya

Kategori günceleri

6/recent/ticker-posts

MHRS Onaylı Randevu Sistemi Türk Dizisinden Övgü Aldı ! 

Onaylı Randevu Sistemi

MHRS Onaylı Randevu Sistemi  hekimler tepki gösterirken, bir Türk dizisinde yeni uygulamaya başlanılan sistemden övgüyle bahsedildi ! 

Onaylı Randevu Sistemi 13 Mayısta Başladı

Merkezi Hekim Randevu Sistemi’nde (MHRS) yaşanan tıkanıklık ve randevu sürelerinin uzaması nedeniyle Sağlık Bakanlığı yeni bir sisteme geçti. Hastaların randevu gününden bir gün önce akşam 20.00’ye kadar randevularını onaylamak zorunda oldukları Onaylı Randevu Sistemi 13 Mayıs 2024 tarihinde uygulamaya alındı. Tabip Odaları, sistemin hekim ile hastayı karşı karşıya getireceğini savunurken, Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca tarafından bir Türk dizisinde Onaylı Randevu Sistemi hakkında geçen bir diyalog paylaşıldı.

MHRS Onaylı Randevu Sistemi diziye konu oldu.
MHRS onaylı randevu sistemi Show TV’deki diziye konu oldu.

MHRS Onaylı Randevu Sistemi Show TV’deki Diziye Konu Oldu

SHOW Tv’deki bir dizide geçen konuşmalarda kadın bir hasta MHRS onaylı randevu sisteminde övgüyle bahsetti. Diğer oyuncu ise, “Hayatta güzel şeyler de olsun” yorumunda bulundu ! Bakan Koca, dizideki bu alıntıyı “Onaylı Randevu Sisteminin sonuçları dizilere kadar konu olmaya başladı. Çözüm her zaman ilgi görür. Teşekkür ederiz” notuyla paylaştı. 

Dizideki MHRS Onaylı Randevu Sistemi Hakkındaki Konuşma 

Kadın Hasta : “Hiç bekletmeden aldılar doktorun yanına, Onaylı Randevu detikleri sistem tıkır tıkır işliyor. Hatta gelmeyecekler için bir öncesi akşamdan saat sekize kadar randevularını iptal ederlerse başkalarına da yer açılıyor”  Diğer Kadın oyuncu, “Hayatta güzel şeyler de olsun” yanıtını verdi. (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı) 





Yorum Gönder

0 Yorumlar