Header Ads Widget

Doğal güzellikler Şehri Konya

Kategori günceleri

6/recent/ticker-posts

Kadın Doğum Duayeni Prof. Dr. Ayhan Hayata Veda Etti!

Kadın hastalıkları ve doğum alanının duayeni Prof. Dr. Ali Ayhan’ın vefat haberi tıp camiasını yasa boğdu.

Türkiye’nin Kadın Hastalıkları ve Doğum alanında dünya çapında tanınan en büyük hocalarından biri olan Prof. Dr. Ali Ayhan’ın, 84 yaşında hayatını kaybettiği haberi üzüntüyle karşılandı. Ayhan’ın vefat haberi üzerine sevenleri, öğrencileri Ayhan’ı anarak, yakınlarına başsağlığı dileklerini iletti.

 

Yoğun Bakımda Tedavi Görüyordu

İki ay önce ağır viral enfeksiyon nedeniyle yoğun bakımda tedavi gören Prof. Dr. Ali Ayhan, yaşamını yitirdi. Ayhan için yarın (11 Haziran) saat 11.00’de Başkent Üniversitesi İhsan Doğramacı Konferans Salonu’nda bir cenaze töreni düzenleneceği bilgisi paylaşıldı.

Memleketinde Son Yolculuğuna Uğurlanacak

Prof. Dr. Ali Ayhan’ın cenazesi, çarşamba günü memleketi Mersin’in Anamur ilçesinde aile mezarlığında son yolculuğuna uğurlanacak. Türkiye’nin tıp camiasında büyük izler bırakan Prof. Dr. Ali Ayhan, hem meslektaşları hem de öğrencileri tarafından son yolculuğuna uğurlanacak.

Prof.Dr. Ali Ayhan Ayata
Prof.Dr. Ali Ayhan Ayata

Türk Jinekoloji Derneği Başsağlığı Mesajı Yayımladı

Türk Jinekoloji ve Obstetrik Derneği, Prof.Dr Ali Ayhan hocanın vefatı ile ilgili başsağlığı mesajı paylaştı, “Jinekolojik Onkoloji Cerrahisi Bilim alanında Türkiye’nin duayen hocası, bu konuda sayısız bilim adamı yetiştirmiş değerli hocamız, Prof.Dr. Ali Ayhan vefat etmiştir. Hocamıza Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz. Mekanı Cennet olsun. Hocamızın cenazesi 11 Haziran günü saat 11.00’da Başkent Üniveristesi Bağlıca Kampüsü İhsan Doğramacı salonunda düzenlenecek törenin ardından 12 Haziran Çarşamba günü Anamur’da defnedilecektir”  BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı) 



Yorum Gönder

0 Yorumlar