Header Ads Widget

Doğal güzellikler Şehri Konya

Kategori günceleri

6/recent/ticker-posts

HEP-SEN’den İdari İzin Açıklaması

HEP-SEN Ege Üniversitesinde yetkili sendika oldu.

Hemşireler ve Tüm Sağlık Profesyonelleri Sendikası (HEP-SEN) hukuk birimi idari izinlerin toplam çalışma süresinden düşülmesi gerektiğini belirterek, aksi yöndeki uygulamaların hukuka aykırı olduğunu vurguladı. Sendika, bu konuda sorun yaşayan üyelerine gerekli hukuki desteği sağlamak için harekete geçti.

HEP-SEN idari izin konusunda açıklama yaptı

HEP-SEN’den yapılan açıklamada, idari izinlerin toplam çalışma süresinden düşülmemesi durumunda hukuka aykırılık oluşacağı belirtildi. Sorun yaşayan üyelerin mesai puantaj cetveli ve fazla mesai bordroları ile birlikte sendikanın hukuk birimine başvurmaları halinde gerekli hukuki desteğin sağlanacağı ifade edildi.

“Üyelerimizin yanındayız”

Sendika, üyelerinin haklarını koruma konusunda kararlı olduklarını ve her türlü desteği sağlamaya hazır olduklarını belirtti. HEP-SEN’den yapılan açıklamada, “İdari izinlerin toplam çalışma süresinden düşülmesi gerekmektedir. Aksi yöndeki uygulamalar hukuka aykırıdır. Sorun yaşayan üyelerimiz, mesai puantaj cetveli ve fazla mesai bordroları ile birlikte hukuk birimimize başvurmaları halinde gerekli hukuki destek tarafımızca sağlanacaktır” denildi. HEP-SEN, bu konuda yaşanan mağduriyetlerin giderilmesi için üyelerinin yanında olmaya devam edeceğini vurguladı.  (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı) 



Yorum Gönder

0 Yorumlar