Header Ads Widget

Doğal güzellikler Şehri Konya

Kategori günceleri

6/recent/ticker-posts

Güven Emlak'tan Emlak Söktörüne Yönelik açıklamalar.


Kıymetli hemşehrilerimiz…!
 
Güven Gayrimenkul İnşaat olarak;

Sizlerin talepleri doğrultusunda her bir gurbetçimizin, yerel halkımızın Bozkırımızda bir avuç toprağı,bir dairesi ve iş yeri olması için hizmet vermeye devam ediyoruz. Şeffaf, hesap verir ve güvene dayalı ticaret anlayışımız ile tüm hemşehrilerimize hizmet vermekten gurur duyuyoruz. Kurumsal bir firma olarak siz değerli hemşehrilerimizin bizlerin eksikliklerini veya şikayet konusu olan sorunları tarafımıza bildirmesi bizlerin daha iyi hizmet vermesine, kendi öz eleştirimizi yapmamıza yardımcı olacaktır. 

Bugüne kadar ev,arsa ve iş yeri sahibi olmalarına aracılık yaptığımız yatırımcılarımızı,ihtiyaç sahiplerimizi memnun edebildiysek ne mutlu bizlere. Güven Gayrimenkul olarak satıcılarımızın  gayrimenkullerini değerinde satmalarını, yatırımcı ve ihtiyaç sahiplerinin gayrimenkulleri şeffaf ve göreceli bir şekilde gerçek değeri üzerinden almaları en büyük hedefimizdir. BOZKIR'ımız önümüzdeki günlerde yatırıma açık, göç alan, üretim ve istihdam konusunda gelişen bir ilçe olarak yer alacağına inancımız tamdır. 

İlçemize dış kaynaklı yatırımcılarımız özellikle tarla,arsa yatırımcıları sulama projesi olan bölgelere rağbet göstermekte, yurt içi ve yurtdışı gurbetçilerimiz ise arsa ,tarla,işyeri ve daire yatırımlarına devam etmektedir. Kooperatifçilik şeklinde ev sahibi olma sistemi tercih edilir bir şekilde devam etmekte, Müteahitlerin Yap -Sat şeklinde daire ve iş yeri satışları aynı şekilde güvenilir firmalardan firmamız aracılığı ile de topraktan veya inşaat halindeyken satışı  devam etmektedir. İlçemize yapılan yatırımlar diğer ilçelere oranla daha fazla değer kazanmaktadır. 

Siz değerli hemşehrilerimizin Bozkırımızda bir avuç toprağının veya bir gayrimenkulünün  olması, yatırımlarını doğru kazançlı yapmaları için  her türlü sorumluluğa hazırız. Güven Gayrimenkul olarak bugüne kadar bizlere güvenen ve tercih eden kıymetli müşterilerimize desteklerinden dolayı teşekkür eder, memnuniyetilerinin bizlerin başarı ve vizyonu için önemli olduğunu belirtmek isteriz. 

Para kazanmaktan çok insan ve güven  kazanmanın daha önemli olduğu bu günlerde siz değerli hemşehrilerimizin takdirini kazanmak için elimizden gelen gayreti göstermekten geri kalmayacağımızın bilinmesini isteriz. Sizlerin her şeyin en güzeline layık olduğu düşüncesi ile daha yaşanabilir ferah yaşam alanlarına sahip projelerin yapılması için yatırımcılarımıza yardımcı olmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle önümüzdeki Kurban Bayramınızı tebrik eder,siz değerli hemşehrilerimize sağlıklı mutlu huzurlu günler dileriz.Sağlıcakla kalın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar