Header Ads Widget

Doğal güzellikler Şehri Konya

Kategori günceleri

6/recent/ticker-posts

Din Kültürü Öğretmeninin Tehdit Ettiği Lise Öğrencisi İntihar Etti!

Din Kültürü Öğretmeninin Tehdit Ettiği Lise öğrencisinin intihar etmesi, sosyal medyada büyük tepki çekti.

Olay Ankara Keçiören Katip Çelebi Lisesi’nde gerçekleşti. Cumhuriyet Gazetesi İstanbul Bürosu’nun geçtiği haberde; 10. sınıf öğrencisi E.’nin, arkadaşlarıyla ‘erik dalı’ şarkısıyla dans ettiği videoyu sosyal medyada paylaşmasının ardından Din Kültürü öğretmeninin tehditleriyle karşılaştığı, öğretmenin konuyu kız öğrencinin ailesine söylemekle tehdit ettiği, öğrencinin bu tehdit üzerine videoları sosyal medyadan silmesine rağmen öğretmenin konuyu aileye açtığı ve abartılı anlatımlarla öğrencinin ailesi önünde onurunun kırıldığı bilgileri yer aldı.

Din Dersinde Camdan Atlayarak İntihar Etti

Din kültürü öğretmeninin baskılarına dayanamayan kız öğrenci, okulda din dersinde camdan atlayarak intihar etti. Yaşanan trajik olay sonrasında genç kızın Zafer Partisi Kadın, Çocuk ve Aile Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Esmaül Hüsna Aslan kendisine ulaşan öğrencinin ambulansla hastaneye götürülmesi görüntüleri sonrasında Cumhuriyet’e verdiği açıklamada, “genç kızın Din Kültürü öğretmeni tarafından ahlaksızlıkla suçlandığını, hakarete uğradığını ve “anne babana söylerim seni” denilerek tehdit edildiğini belirtti. Aslan, öğrencinin videoyu kaldırmasına rağmen, öğretmenin durumu ailesine abartarak anlatmaya devam ettiğini ve genç kızın, öğretmenin dersinde “astımım var” diyerek camı açtırdığını ve ders esnasında camdan atlayarak yaşamına son verdiği bilgilerini paylaştı.

Esmaül Hüsna Aslan, “Tüm Sorumlulardan Hesap Soracağım”

Esmaül Hüsna Aslan, “Yaşanan organize kötülüğü ifşa etmekle kalmayacağım ve tüm sorumlulardan hesap soracağım. Bu olayın aydınlatılması ve sorumluların cezalandırılması için elimden geleni yapacağım. Çocuklar ve kadınların güvenliği sağlanana kadar durmayacağım”dedi.  (BSHA-Bilim Ve Sağlık Haber Ajansı)



Yorum Gönder

0 Yorumlar