Header Ads Widget

Doğal güzellikler Şehri Konya

Kategori günceleri

6/recent/ticker-posts

Serüstad Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı düzenledi.

Konya'nın Bozkır ilçesinde Serüstad Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı düzenledi.

Serüstad Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından gerçekleştirilen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarında 12 danışman öğretmen ve 26 öğrenci ile birlikte 12 proje hayata geçirildi. 

Serüstad Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Yetiş Leylek yaptığı açıklamada "Bu yıl okulumuzda gerçekleştirdigimiz TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarımızda 12 danışman öğretmenimiz ve 26 öğrenci ile birlikte 12 proje hazırlandı. 

Öğrencilerimiz tarafından hazırlanan projelerimiz hazırlamış olduğumuz stantlarda tanıtıldı. 

Türkiye için bu ülkenin kıymetli evlatlarindan gelen her fikri değerlendirerek onlara projelerinde yol göstermeye ve yaptikları çalışmaları sunmaları için ortam hazırlamaya çalıştık. Yaptığımız çalışmalarımızdaki temel amaç ülkemizi müreffeh yarınlara taşımada en büyük dayanağımız olan öğrencilerimizin soru ve problemlerini günlük hayatla bağdaştırarak onların problemlerine eğlenceli ve etkin çözümler bulmalarını sağlamak ve öğrencilerimizin proje hazırlamada karşılaştığı zorluk, sıkıcıılık, ve buna benzer önyargıları yikmaktır" dedi. 

Serüstad Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde iki gün boyunca düzenlenen sergiye Bozkır Belediye Başkanı Nazif Karabulut, Bozkır Milli Eğitim Müdürü Mustafa Demirci, Bozkır Jandarma Komutanı Batuhan Duran, Bozkır Emniyet Amiri Uğur Alaca, kurum amir ve çalışanları, çok sayıda vatandaş katıldı. 

Yorum Gönder

0 Yorumlar