Header Ads Widget

Doğal güzellikler Şehri Konya

Kategori günceleri

6/recent/ticker-posts

Fatih Erbakan, Yalıhüyük'ü ziyaret etti

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan,  Konya'nın Yalıhüyük belediye başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ı ziyaret ederek tebriklerini iletti ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

Fatih Erbakan, Yalıhüyük'ü ziyaret etti

Yeniden Refah partisi genel başkanı sayın Dr.Fatih Erbakan,31 Mart yerel seçimlerinde oy oranı olarak hem Türkiye hem  Konya Rekoru kıran Belediye başkanı Mehmet Ali Yılmaz'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak her türlü yanında olduklarını belirtti.



Konya'nın "Milli Görüş" hareketinin başladığı yer olduğunu dile getiren Erbakan, "Konya Milli Görüşün merkezi, Milli Görüş çadırının direğinin dikili olduğu yer. Bu nedenle Milli Görüşün temsilcisi Yeniden Refah Parti'mizin  Konya'da büyükşehir belediyesinde yüzde 23 oy alması ve aynı zamanda da burada bu belediyeleri kazanmış olması pek çok ilçelerde yüzde 30, yüzde 40, yüzde 50 oy oranlarına ulaşması bizleri bahtiyar etti.  Konya'dan da zaten bunu bekliyorduk. İnşallah  Konya'da çok daha büyük başarıları, daha büyük zaferleri elde edeceğimize inanıyoruz." diye konuştu.

Bundan sonra daha çok çalışacaklarını belirten Erbakan, "Hem Yalıhüyük  hem de kazandığımız diğer belediyelerde milletimizin bu teveccühüne layık olmak için kolları sıvayacağız. Canla başla en hayırlı hizmetleri gerçekleştireceğiz inşallah." ifadesini kullandı.

Erbakan daha sonra partisinin Kadınhanı İlçe Başkanlığını ziyaret etti, Ilgın İlçe Başkanlığının açılışını gerçekleştirdi ve esnaf ziyaretinde bulundu, vatandaşlarla görüştü..

Kaynak Seydişehir Haber

Yorum Gönder

0 Yorumlar