Header Ads Widget

Doğal güzellikler Şehri Konya

Kategori günceleri

6/recent/ticker-posts

Bozkır Bimder Derneği, Bozkır'da Kalan Depremzedeleri Konya'da gezdirdi.

Konya'nın Bozkır ilçesinde faaliyet gösteren Bozkır İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Gönüllüleri Derneği, (Bimder) Bozkır ilçesinde kalan Depremzede ailelere Konya gezisi düzenledi.


Bozkır ilçesinde Kredi Yurtlar Kurumunda kalan depremzede ailelerine Konya şehir tanıtımı gerçekleştirildi. 

Bozkır'dan alınan aileler Sabah kahvaltısı yapıldıktan sonra Depremzede aileler Konya'nın tarihi ve kültürel mekanları olan Mevlana Müzesi, Konya Şehitliği, Üçler Mezarlığı, Hayvanat Bahçesi ve 80 Binde Devri Alem Parkı gezdirildi. 

Konya genelinde yapılan gezi sonrasında depremzede ailelere Konya Usulü Düğün Yemeği İkramında bulunuldu. 

Yapılan kültürel gezi hakkında bilgilendirmeler de bulunan Bimder Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Görür "Bimder Derneği olarak ilçemizde KYK Yurtlarında kalan ailelerimizin güzel bir gün geçirip stres atabilmesi ve Konya'mızı daha iyi tanıyabilmesi için Dernek olarak Konya tanıtım etkinliği düzenledik. 

Düzenlediğimiz bu etkinliğim de Konya'nın tarihi ve kültürel mekanlarını ve yöresel yemeklerimizi Bozkır ilçemizin misafiri olan depremzede ailerimize tanıttık. 

Sabah Kahvaltısını ikram eden Oğuzhan Bağcı kardeşimize, Öğle yemeği ikram eden Mustafa Çetiner Abimize, Gezimizde bizlere Rehberlik eden Ahmet Dinç ve Abdülkerim Temizcan hocamıza, Kur'an Kursu İdarecilerimize, araç sahibi kardeşlerimize ve maddi manevi emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

Yorum Gönder

0 Yorumlar