Header Ads Widget

Doğal güzellikler Şehri Konya

Kategori günceleri

6/recent/ticker-posts

Seydişehir Kaymakamı Pişkin Telefonunu halka paylaştı.

Sevgili Seydişehirli hemşehrilerim ve ilçemizde misafir ettiğimiz kıymetli depremzede kardeşlerim;

Kaymakam Deniz Pişkin Telefonunu paylaştı

 Seydişehir Kaymakamı Deniz PİŞKİN"Sevgili Seydişehirli hemşehrilerim ve ilçemizde misafir ettiğimiz kıymetli depremzede kardeşlerim;Bu zamanda herhangi bir ilçe sakininin telefon rehberinde kaymakamın cep numarasının yazıyor olması lüks değil, hele özel hiç değil!

Esasen devlet ve onun adına görev ifa eden kamu görevlileri, her daim vatandaşa yakın ve ulaşılabilir olmalıdır. En azından kendi adıma söylüyorum ki; benim devlet anlayışım bunu gerektiriyor.

Bu ilçede bizlerin yardımına muhtaç her kim varsa ve bizler bunlardan habersiz ve gamsız bir şekilde günümüzü geçiriyor isek, bunun vebali herkesten önce, #Seydişehir Kaymakamı olarak benimdir.

Hiç kimseyi garibanlığıyla, yalnızlığıyla, yoksulluğu ve kimsesizliğiyle baş başa, çaresizlik içinde bırakamayız. Sofrası dolu, bacası tüten, tenceresi kaynayan sıcacık evlerde yaşamak, sadece bazı insanların değil, herkesin hakkıdır.

Sürekli halkın arasındayım. Makama gelen herkesle görüşüyor ve sosyal medya üzerinden bana ulaştırılan her türlü yardım talebi mesajlarına azami ölçüde dönmeye çalışıyorum. Buna rağmen, bize ulaşamayanlar var mıdır şeklinde içimde en ufak bir şüphe kalsın istemiyorum.

Bundan mütevellit; hizmet etmekten şeref duyduğum bu güzel ilçenin mülki sınırları içinde yaşayan ve bizim ulaşamadığımız veya bize ulaşamayan yoksullar, yetim ve öksüzler, hasta olup da ilaç bulamayanlar, yalnız başına terkedilmiş dul kadınlar, hakkını arayamayan mazlumlar, ihtiyaçlarını karşılayabilmek için çalışma takatinden kesilmiş muhtaç yaşlılar, aile efradı kalabalık yoksul aile reisleri, çocuklarını giydirip yediremeyen anneler… Yasaların ve devletin bana tanıdığı imkân ve yetkileri azami ölçüde sizin için kullanarak yardımınıza koşacağımdan en ufak şüpheniz olmasın! Gerçekten yardımıma ihtiyaç duyduğunuz her an arayabilirsiniz. O anda cevaplayamazsam bile, mümkün olan en kısa zamanda size dönerim.

Bu niyetle bizzat kendimin kullandığı cep numaramı sizlerle paylaşmaktan manevi ve vicdani bir huzur duyuyor, sizleri Allah'a emanet ediyorum.

Selam ve saygılarımla."

Yorum Gönder

0 Yorumlar