Header Ads Widget

Doğal güzellikler Şehri Konya

Kategori günceleri

6/recent/ticker-posts

Gala Coin Nedir

Gala Games, Blockchain alt seviyedeki oyunların geliştirme düzeyindeki bir platformdur bu oyun Gala olarak adlandırılan tokeni Ethereum üzerinde çalışmaktadır. Oyun genel anlamıyla Kriptografik şekilde düzenlenmiş ileri düzeyde güvenilir bir oyundur. Oyundaki amaç oynadıkça kazan düşüncesi ile amaçlanan oyunun kurucusu Mafia Wars ve Farmville gibi oyunlarını geliştiren mobil oyun şirketi Zynga nın kurucusu ortaklarından Eric Schiermeyer tarafından kurulmuştur. 2019 yılında temmuz ayında kurumu gerçekleştirilmiştir. Gala oyun kontrolünün kullanıcılarda şekillenen bir projenin yapısını amaçlayan token yani Gala oluşturur. Gala Ethereum blokzincirinin oluşumunda birçok kişi bu oyun üzerinde sahip oldukları NFT oyununa ait bir projedir.

Gala oyunu kullanıcılara tek oyunlu olmayan bir proje olduğunu belirtiyor. Oyun içerisinde Kripto para birimi yapılan oyun değildir. Oyunun içerisinde token kazanmaktır. Gala Games kendi bünyesi altında birçok oyun barındırıyor. Bu oyunlar Spider Tanks ,Town Star,Mirandus Echoes Empire,Fortified gibi oyunlar bulunmaktadır.

Bu oyundaki oluşturulan, görevdeki amaç Gala Games´in gerçekten oynamak isteyeceğiniz Blockhain oyunlarını yapmaktır. Blockhain teknolojisinin de katkısı ile oyunculara oyunların ve oyun içi varlıkların kontrolünü vermektir. Oyundaki yaratıcı düşünceyi oyuncuya yeniden aktarmayı planlamaktadır. Gala oyuncuları, oyunların işleyişini çalışma sistemini yeni oyunlara oy vermelerine imkân sağlayan NFT´lere de edinebilirler
Gala Coin Nedir

Galanın Özellikleri Nedir

Gala aslında Gala oyunlarının ağını çalıştıran yakıttır. Bu oyuna sahip olmak isteyen bir kişi Gala Games toplumundan öğeler satın alabilirler. Splinterlands gibi buna benzeyen İttifak üyelerinden kart paketleri satın alabilir ve Gala Games ağındaki Founder´s Nodes´u aktifleştirebilir.

Bu topluluğa güç sağlayan token oyuncuların oynamalarını çeşitli oyun içi öğelere sahip olmalarını ve ticaret yapmalarını sağlayacak destek verecek bir ERC-20 tokenidir.

Gala, oyuncuları kullanıcılar arasında transfer edilebilir ve kullanıcılar bu oyunu nasıl kullanacağı üzerinde tam kontrole sahiptirler. Bu topluluk için üretilen ilk oyun Town Star en iyi 100 oyuncunun ödüllendirildiği bir ödüle sahiptir.

Gala, Gala Games toplumundaki katılımcılar arasında değişim aracı olarak kullanılan ve asla iade edilemeyen bir hizmet tokenidir. Gala´nın asıl amacı Gala Games toplumundaki etkileşime katkı sağlayan bu oyuna giren aktif kişilerin arasında güvenilir ve uygun bir ödeme ve anlaşma ortamı sağlamaktır. Gala asla herhangi bir hissedarlığı simgelemez ve ait değildir.

Ethereum Blokzincir´inde bekletilen öğelere, çeşitli açık kaynaklı ve kriptografik olarak güvenli cüzdanlar ve depolama alanlarını kullanarak erişim sağlamak çok kolaydır. Gala web sitesindeki ve Gala uygulamasındaki cüzdanlar, açık kaynaklı anahtar sözcük korumalı bir cüzdan olma özelliğini taşır. Bu cüzdan bir kez oluşturulduğunda cüzdanın içerisine depolanan fonlara ve öğelere yalnızca hesap sahibi girebilir.

Gala, direk olarak Gala Games´ten satın alınamaz. Bu işlem Gala Gamesten gerçekleşemez. Platformu desteklemek için bu güne kadar hiçbir ilk token teklifi (ICO) yapılmamıştır. Gala, token almaya hak kazanan herkes tarafından günlük olarak kazanılır. Bu kurucu düzenlerini çalıştırarak kullanıcıları kurucu düğümlerini satın almaya teşvik ederek birçok kişiyi Gala Oyunları platformunda oyun oynamaya teşvik edile bilinir. Oyundaki tasarlama oyundaki ağı desteklemeyi oyunları oynamayı ve oyunların ağ üzerindeki paylaşmayı sağlamak için oluşturulmuştur. Bu düzen deki oyunun amacı merkezi bir ekip yerine halkın tokenin fiyatına karar vermesine izin vermektir.

Platformun ana hedefi amacı oyunun gücünü oyunculara hitaben geri bir şekilde oyuncuya verebilen merkezi olmayan bir oyun ortamı oluşturmaktır. Oyun ağını oluşturan kaynak doğrudan bir oyun ağı oluşturmaktır. Bunu en güzel şekilde sağlanma yollarından biri NFT´lerdir. NFT´ler, oyuncuların bu oyunda kullanabilecekleri öğelere ait olduklarını sağlar. Bu topluluktaki oyuncuları oyun ağını genişleterek kurucunun düğümlerinden daha fazlasını ağa katkı sağlayarak büyümesini sağlayacaktır.
Gala Coin Nedir

Gala Coinin Çalışma Mekanizması Nedir

Bu çalışma sistemi üç temel düşünme fikir edinme birliği mekanizması ile çalışmaktadır.

Proof-Of-Work

Madenci olan bireylerin, hash gücü sağlayarak ağı desteklemelerinde yardımcı olur. Bu oluşan hash güç için belirli noktalar belirlenmelidir. Bu noktalar ağ tarafından ihtiyaçların gerekli olduğu merkezi algoritma tarafından belirlenir. Daha fazla ağ hesaplama kaynağı gerektiriyorsa hash güç depolamada daha yüksek ödüller alabilir.

Proof-Of-Stake Kullanabilirlik

Bu node sisteminin bu durumda çalışma düzenine en yakın analogdur. Bununla birlikte her node lisansı çok az bir düzeyde protokol kullanarak işlemlerin doğrulanmasına onaylanmasına yardım etmektedir.
Gala Coin Nedir

Depolama Kanıtı

Gala oyunlarının uzun vadeli hedefi Gala Oyun topluğunun bütün bir şekilde merkezi olmayan bir düzenin var olmasını sağlamaktır. Merkezi olmayan oyunun topluluğu Amazon S3 bulut sunucuları gibi merkezi barındırma gereksinimini ihtiyacını bir bütün şekilde ortadan kaldırarak oyunların düğüm topluluğunu kendisine ait şekilde sahip olmasını istiyor.

Depolama alanlarındaki noktalar belirlenip depolamanın konumuna hızına ve güvenirliliğine göre puan veren merkezi olmayan bir algoritma tarafından oluşturulacaktır.

Gala´nın Arzı Ne Kadardır

Gala tokenın maksimum arzı belirli bir sayıda belirlenmiştir. Tam sayı verecek olursak 50.000.000.000 adet olarak belirlenmiştir. Mevcut toplam arz sayısı adet miktarı kadar bunun belli miktarı dolaşımdadır. Mevcut arz 36.225.120.614 iken 7.542.496.572 adet dolaşımdadır.(BSHA)



Yorum Gönder

0 Yorumlar