Header Ads Widget

Doğal güzellikler Şehri Konya

Kategori günceleri

6/recent/ticker-posts

Bozkır ilçesinde Atatürk’ün vefatının 84.yıl dönümü etkinliklerle anıldı.


Konya'nın Bozkır ilçesinde Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 84.yıl dönümü dolayısıyla anma etkinlikleri gerçekleştirildi.  


Atatürk'ün vefatının 84.yıl dönümü anma etkinlikleri kapsamında Bozkır Anıt meydanında Atatürk büstüne Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı ve siyasi parti çelenklerinin konulmasıyla Çelenk Sunma programı sonlandırıldı. 

Bozkır Belediye Başkanlığı Konferans salonunda gerçekleştirilen Anma etkinlikleri, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması, günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılması, Atatürk'ün Askeri yönü ile İlgili İlçe Jandarma Personelinin Konuşması, şiirlerin okunması, Mustafa Kemal Atatürk ile İlgili Sinevizyon gösterimi, Bozkır Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırlamış olduğu müzik dinletisi ve Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi Oratoryosunun Okunmasının ardından program sonlandırıldı.  

Atatürk Haftası dolayısıyla 10-16 Kasım 2022 tarihleri arasında hafta doyunca okullarda, ''Atatürk'' konulu şiir ve kompozisyon resim çalışmaları düzenlenecek, resmi ve özel kurumlarda anma töreni düzenlenecek ve son olarak ilçe merkezinde Bozkır İlçe Halk Kütüphanesi'nde 10-16 Kasım 2022 tarihleri arasında Atatürk Kitapları Sergisi gerçekleştirilecek.  


Yorum Gönder

0 Yorumlar