Header Ads Widget

Doğal güzellikler Şehri Konya

Kategori günceleri

6/recent/ticker-posts

Botoks Kamu Hastanelerinde Merdiven Altına Mı Düştü  !!!

Botoks Kamu Hastanelerinde Merdiven Altına Mı Düştü  !!!

Bir bakteriden elde edilen toksin olan Botoks, güzelleşmek, genç kalmak isteyenlerin en çok başvurduğu estetik işlemler arasında yer alıyor. Ancak botoks tedavisinin estetik cerrah, dermatoloji uzmanları ve bu konuda eğitimli hekimler tarafından yapılması gerekiyor. 

Yıllardır botoks ve dolgu tedavileri merdiven altında yapılıyor. Kuaförler, sağlık çalışanları, evlerde, düzenlenen botoks partilerinde ruhsatsız bir şekilde botoks uyguluyorlar. Tabi burada uygulamaların büyük çoğunluğunda ;  Türkiye’ye girişi yasak olan Çin ve İran ülkelerinden gelen ruhsatsız botoks içerikleri kullanılıyor. Uzman ehil değil, botoksa da kaçak. Ancak böyle ucuza botoks tedavisi almak mümkün ! 

İzmir’de Bir Devlet Hastanesinde Kaçak Botoks, İp Askı Yapılıyor İddiası

Geçtiğimiz günlerde İzmir’de sahil bölgesindeki bir devlet hastanesinde (İzmir Sağlık Müdürlüğü isterse ismini paylaşabilirim) botoks, ip askı tedavilerinin kaçak olarak yapıldığını duydum. Hastanenin acil servisinde bir anestezi uzmanı bu tedavileri uyguluyormuş. Müdürlük bu konuyu araştırırsa sonuçları da bu satırlardan sizlere ulaştırırım. 

Ruhsatlı Kliniklerde Botoks Yaptırın

Evet bende çok şaşırdım ama çok güçlü bir haber kaynağım bana bunları anlattı. Alsancak bölgesinde görev yapan bir kuaförde ise saç ekimi operasyonu yapılıyormuş !!! Duyumlar, iddialar uzayıp gidiyor. Ruhsatlı kliniklerde, estetik cerrahları ve dermatoloji uzmanları tarafından botoks işlemi yaptırmanızı tavsiye ederim. Çünkü bu kliniklere botokslar, ecza depoları aracılığı ile ulaştırılıyor. Sağlık Bakanlığı da bu trafiği takip ediyor. Yani her şey güvenli. Bu yazımı 23 Kasım 2022 tarihinde buraya not olarak düşüyorum. Sağlık Bakanlığı, İzmir Sağlık Müdürlüğü, konu ile ilgil çalışma yaptığında ya da bizlere ulaştığında kaldığımız yerden devam ederiz ! Sağlıklı günler… (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı) 





Yorum Gönder

0 Yorumlar