Header Ads Widget

Doğal güzellikler Şehri Konya

Kategori günceleri

6/recent/ticker-posts

​Kaymakam Deniz her yaştan vatandaşlarla etkinliklerde buluşuyor.


Konya ili Bozkır ilçesi Kaymakamı Ahmet Berkay Deniz ilçede düzenlediği etkinliklerde her yaştan vatandaşlarla bir araya geliyor.  



Son Kaymakam atamasıyla Bozkır ilçesinde göreve başlayan Kaymakam Deniz, ilçede çeşitli konularda düzenlediği etkinliklerle her yaştan vatandaşlarla bir araya geliyor.  

Bozkır ilçe Halk Kütüphanesinde düzenlenen halk buluşmasında ilçenin ileri gelenleriyle buluşan Kaymakam Deniz ilçenin tarihi değerleri üzerine yaptığı araştırmalardan bahsederek ilçe sakinlerinden ilçenin geçmişi hakkında fikir alışverişinde bulundu.  

Kaymakam Deniz, Bozkır Gençlik Merkezinde düzenlediği Üniversite Gençlik buluşmasında ise ilçede öğrenim gören Üniversite öğrencileri ile bir araya gelerek sohbet etti. Etkinliğe katılan öğrencilere ikramlarda bulunulduktan sonra yöresel sanatçıların yöresel müzikleriyle müzik dinletisi gerçekleştirdi.  

Bozkır İlçe Halk Kütüphanesinde düzenlenen etkinlikle ilgili açıklamalarda bulunan İbrahim Akman "İlçemizde ilk defa bu şekilde bir etkinlik gerçekleştirildi. Kaymakamımızı kutluyorum bizlere verdiği değer ve hassasiyetten ötürü.  

Kaymakamımız ilçemizde göreve başlayalı çok zaman olmadı ama etkinlikteki açıkladığı tarihi vesikalar ve yaptığı araştırmalar yıllarca ilçemizde hizmet etmiş gibiydi. Kaymamamızı kutluyoruz ve enerjisini hiçbir zaman kaybetmemesini diliyoruz" dedi.

Yorum Gönder

0 Yorumlar