Header Ads Widget

Doğal güzellikler Şehri Konya

Kategori günceleri

6/recent/ticker-posts

Eczacılar Buluşuyor

Pharmetic Girişimci Eczacılar Derneği (PGED) tarafından düzenlenen “Geleceğin E Hali”
Kongresi, 20-21-22 Ekim 2022 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.

Pharmetic Girişimci Eczacılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ecz. Kazım Aykanat, “Sağlık sektörüne ışık tutma ve geleceğe yön verme misyonuyla 2004 yılında çıktığımız bu yolculukta bize destek olan üyelerimiz ve değerli meslektaşlarımızla birlikte Eczacılık mesleğini daha da ileriye taşıyoruz. Bu amaç için Pharmetic Girişimci Eczacılar Derneği olarak düzenlediğimiz, eczacılıkta çağın ötesine giden yolculuğun anahtarını elinde tutanları ve eczaneden geleceğe açılan kapıdan adım atanları tekrar bir araya getireceğimiz, daha büyük bir enerji ve daha büyük bir katılım ile gerçekleştirmeyi planladığımız Günümüzün En Büyük Eczacılık
Buluşması “Geleceğin E Hali”, “Havandan Dijitale” mottosuyla 20-21-22 Ekim 2022 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi (ICC)’nde sizlerle olacak” dedi.

Eczacılar Buluşuyor

Eczacı Buluşmasına Katılım Ücretsiz

Geleceğin E Hali’ne katılımın ücretsiz olduğunu ve 8 bine yakın akademisyen, eczacı, eczacılık
fakültesi öğrencileri ile sağlık sektörünün tüm temsilcilerinin katılımının beklendiğini belirten
Aykanat, şöyle konuştu:
“3 gün boyunca bilimsel toplantı, eğitim ve oturumlarda alanında söz sahibi bilim insanlarından konuşmalar dinleyeceğiz. Fuaye alanlarında eğlenceli, eğitici birçok aktivite gerçekleştirilecek. Geleceğin E Hali'nde katılımcılar pek çok sürprizle, yenilikle, vizyon açan uygulama ile karşılaşacaklar. 120 yıllık Yeni Moda Eczanesi’nden esinlenerek yaratılan, geleneksel eczanemizden zamanda yolculukla Dijital Eczaneye geçiş yaparak dijital çağa adım atacağız. Özel ses ve görsel efektler kullanılarak yaratılan Geleceğin Eczanesini deneyimleme fırsatı bulacağız. Başta eczacılarımız olmak üzere tüm sağlık çalışanlarına büyük katkı sağlayacağını düşündüğümüz ve Türkiye’nin önde gelen tıp uzmanlık derneklerinin değerli hocaları, sektörümüzün değerli temsilcileri ile hazırlanan doyurucu bilimsel programın yer aldığı, köklerimizi teknoloji ile buluşturduğumuz ve eczacılığın geleceğine dair hayal ettiklerimizi paylaşacağımız bu büyük buluşmada toplum sağlığına hep birlikte katkı vermek için bir arada olmayı diliyoruz”. Geleceğin E Hali’ne giriş ücretsiz olup, güvenlik ve salon kapasitelerinin organizasyonu için zorunlu olan kayıt işlemi; Geleceğin E hali web sitesi olan www.geleceginehali.org adresinden yapılabilecek. (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)



Yorum Gönder

0 Yorumlar