Header Ads Widget

Doğal güzellikler Şehri Konya

Kategori günceleri

6/recent/ticker-posts

​​Bozkır Sorkun mahallesinde çıkanda ev kullanılmaz hale geldi.


Konya'nın Bozkır ilçesine bağlı Sorkun mahallesinde çıkan yangında söndürme ve soğutma çalışmalarının ardından ev kullanılmaz hale geldi.  


Bozkır ilçesine bağlı Sorkun mahallesinde öğle saatlerinde yanmaya başlayan Mehmet Çimen'e ait ev kullanılmaz hale geldi.  

Bacadan çıktığı tahmin edilen yangına ilk müdahaleyi mahallede bulunan yangın söndürme tankeri ile mahalle muhtarı ve vatandaşlar tarafından müdahale edildi. Aralıklarla kontrol altına alınan yangın soğutma çalışmaları sonrasında birkaç kez tekrar alevlendi.  

Sorkun mahallesinde yaşanan yangında ölü veya yaralı bulunmazken evde büyük maddi zarar meydana geldi.  

Mahalle sakinlerinden edilen bilgilere göre; Ev sahibi Çimen evinin bacasını temizledikten sonra evden ayrılmasıyla yangının çıktığı belirtildi. Soğutma çalışmaları devam eden yangının tam olarak neden çıktığı araştırılıyor.

İlk müdahale sonrasında olay yerine gelen Konya Büyükşehir Bozkır İtfaiye amirliği ekipleri ve Bozkır Jandarma Komutanlığı ekipleri yangına müdahale ederek yangını söndürdü. 

Bozkır Kaymakamı Tolga Turan, Bozkır Belediye Başkan Vekili Mustafa Şahin, Bozkır Jandarma Komutanı Batuhan Duran incelemelerde bulunmak için olay yerini ziyaret etti.  

Yorum Gönder

0 Yorumlar