Header Ads Widget

Doğal güzellikler Şehri Konya

Kategori günceleri

6/recent/ticker-posts

Bozkır Kaymakamlığından üniversite gençlerine yemek ve müzik ziyafeti


Konya Bozkır Kaymakamı Ahmet Berkay Deniz, Türkiye'nin her bölgesinden Bozkır Meslek Yüksekokulu'nda eğitim- öğretim görmeye gelen üniversite gençliğiyle buluştu....

300'den fazla öğrencinin katıldığı etkinlikte Akçapınar Muhtarı Nejat Şen'in sponsorluğunda İstanbul'dan iki kamyonla özel olarak getirilen çiğ köfte, meyve, kuruyemiş ve baklava ziyafetiyle karınları doyan gençlerin, Kaymakam Ahmet Berkay Deniz'in ilçedeki bütün müzik öğretmenlerini seferber ederek hazırlattığı müzikle ruhları doydu.

HER BİRİYLE TANIŞTIK

Etkinlikte üniversite öğrencileriyle bir araya gelen Kaymakam Deniz, "İlçemizin pırıl pırıl üniversite gençliğinin her biriyle tanıştık, tek bir tanesini es geçmedik, yedik, içtik, muhabbet ettik. Bağlama, ney, gitar, tef, ud dinleyip halaylar çektik" dedi.

ANNE BABANIZIN EKSİKLİĞİNİ HİSSETTİRMEYECEĞİZ

Kaymakam Deniz, "Farklı masalarda oturan ama aynı memleketten gelenleri buluşturduk. Bizzat solistimizi gençlerimizden seçtik. Mardin'den, İstanbul'dan, Şırnak'tan, Antep'ten, Giresun'dan gelen bu memleketin efsunkâr çiçekleri her daim himayemiz altında olacak. Aileniz, abiniz, kardeşiniz olarak sizlere hiçbir zaman anne babanızın eksikliğini hissettirmemek için çalışacağız" ifadelerini kullandı.

BİR DAHAKİ BULUŞMAYI İPLE ÇEKİYORUZ

İlçede keyifle oturulacak kitap kafe, canlı müzik imkanlarının olmaması nedeniyle bu tarz etkinliklere çok ihtiyaçlarının olduğunu söyleyen gençler ise, ayarlanan bu buluşma sayesinde birçok yeni arkadaş edindiklerini belirtti. İlçede açılan kurslar ve kültürel ve sportif aktivitelerden haberdar olduklarını, halaylar çekerek stres attıklarını belirten gençler, bir dahaki etkinliği iple çektiklerini söyleyerek Bozkır Kaymakamlığına teşekkür etti.

MİAHABER

Yorum Gönder

0 Yorumlar