Header Ads Widget

Doğal güzellikler Şehri Konya

Kategori günceleri

6/recent/ticker-posts

Bozkır ilçesinde Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı.


Konya'nın Bozkır ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 99. Yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında Bozkır Anıt Meydanında etkinlikler düzenlendi.  


Bozkır Kaymakamlık makamında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle tebriklerin kabulü Kaymakam Tolga Turan tarafından kabul edildi.  

Bozkır Anıt Meydanında Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra Bozkır Kaymakamı Turan Günün anlam ve önemine binaen konuşma gerçekleştirdi.  

Bozkır Kaymakamı Turan ve Başkan Şahin'in öğrencileri ve halkı selamlamasından sonra Bozkır Anıt meydanında gerçekleştirilen Bayram etkinliğinde ilçe merkezindeki okulların öğrencileri tarafından günün anlam ve önemine uygun şiirler okundu ve gösteriler gerçekleştirildi.  

Bozkır halkının da yoğun katılımı ile gerçekleştirilen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Bozkır Folklor Ekibinin yöresel oyunları göz doldurdu.  

Bozkır Okullarının kortej eşliğinde geçişiyle Bozkır Anıt Meydanında gerçekleştirilen bayram sonlandırıldı.  

Bozkır Anıt Meydanında gerçekleştirilen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramına Bozkır Kaymakamı Tolga Turan, Bozkır Belediye Başkan Vekili Mustafa Şahin, Cumhuriyet Savcısı Yılmaz Diner, Siyasi Parti temsilcileri, kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi.  

Yorum Gönder

0 Yorumlar