Header Ads Widget

Doğal güzellikler Şehri Konya

Kategori günceleri

6/recent/ticker-posts

Türk Aligner Derneği 1. Uluslararası Bilimsel Kongresi İçin Geri Sayım

Avrupa ve Türkiye’den çok değerli 20’den fazla klinisyen, araştırmacı ve uzmanın “Ortodontinin Dijital Evrimi: Alignerlar” konusunu masaya yatıracağı, Türk Aligner Derneği 1. Uluslararası Bilimsel Kongresi 11 – 12 Mayıs’ta gerçekleşecek.

Türk Aligner Derneği’nin 1. Uluslararası Bilimsel Kongresi, Align Technology ana sponsorluğunda 11 ve 12 Mayıs 2022 tarihlerinde, İstanbul’da gerçekleşecek. Swissotel The Bosphorus’da “Ortodontinin Dijital Evrimi: Alignerlar” ana teması ile yapılacak bu ilk kongrede, tüm dünyadan araştırmacı ve klinisyenler ortodontide alignerların uygulamaları hakkında bilgileri ve en son bilimsel araştırmalarını paylaşacak.

Sandra Tai, Susana Palma Moya, Silvio Caruso, Waddah Sabouni ve Pedro Costa Monteiro gibi Avrupa ve Türkiye’den çok değerli 20’den fazla klinisyen, araştırmacı ve uzmanın katılacağı kongrede ziyaretçiler, ortodontide en son teknolojiler, yaratıcı malzemeler ve konseptler hakkında uluslararası bilgi alıverişinden faydalanama imkânı bulacak. Kongreye katılmak isteyen hekimler, +90 544 918 89 08 numaradan Türk Aligner Derneği ile iletişime geçebilir.

Kongre hakkında daha fazla bilgi için: https://www.tas2022.com/TR/Default.aspx

 



Yorum Gönder

0 Yorumlar