Header Ads Widget

Doğal güzellikler Şehri Konya

Kategori günceleri

6/recent/ticker-posts

Hipertansiyonu Önlemek İçin Düzenli Tansiyon Ölçümü Şart!

Hipertansiyonu Önlemek İçin Düzenli Tansiyon Ölçümü Şart!

Hipertansiyon, dünya genelinde tek başına inme, kalp krizi, böbrek hastalıkları ve diyabete neden olan en büyük ölüm sebebi… Hem Avrupa genelindeki hem de Türkiye’de kardiyologların önerdiği 1 numaralı tansiyon ölçüm cihazı markası OMRON, 17 Mayıs Dünya Hipertansiyon Günü vesilesiyle bu önemli sağlık sorununa dikkat çekiyor.

 

 

Kan basıncının insan sağlığına zarar verecek düzeylere kadar yükselmesi hipertansiyon olarak tanımlanıyor.Türk Kardiyoloji Derneği verilerine göre her yıl 9.4 milyon insan hipertansiyon nedeniyle hayatını kaybediyor.Ülkemizde ise her 3 kişiden 1’inde hipertansiyon görülürkenkadınlarda erkeklerden daha sık rastlanıyor. Ancak T.C. Sağlık Bakanlığı verilerine göre Türkiye’de her 3-4 ölümden 1’inin tansiyonun kontrol edilmesiyle önlenmesi mümkün…  Avrupa genelindeki kardiyologların en çok önerdiği tansiyon ölçüm cihazı markası* OMRON, 17 Mayıs Dünya Hipertansiyon Günü vesilesiyle tansiyonunuzu düzenli olarak ölçerek, kontrol altında tutmanın önemini hatırlatıyor. OMRON’un sunduğu M7 Intelli IT, Akıllı Manşet ile tansiyon ölçümünüzden kolayca doğru sonuç alabilmenizi sağlıyor. Tansiyon ölçümü sırasında, atriyal fibrilasyon olasılığını tespit edebilen cihaz, sağlık verilerinizi izlemenizi ve paylaşmanızı sağlayan benzersiz OMRON connect uygulamasıyla uyumlu çalışıyor.

Hipertansiyonu Önlemek İçin Düzenli Tansiyon Ölçümü Şart!

  • Türkiye’nin 44 ilinde 200 Kardiyolog ile gerçekleştirilen 2016 GfK araştırma sonuçlarına göre kardiyologların en çok önerdiği marka Omron markası olmuştur.


Yorum Gönder

0 Yorumlar