Header Ads Widget

Doğal güzellikler Şehri Konya

Kategori günceleri

6/recent/ticker-posts

Başkan Saygı’nın Ramazan Ayı Mesajı

Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı'nın Ramazan Ayı Mesajı

Başkan Saygı, Müslüman âlemi tarafından büyük özlemle beklenen Ramazanın tüm bereketiyle yüreklere mutluluk ve manevi coşkular getirmesi temennisinde bulunarak tüm Bozkır halkının ve İslam âleminin Ramazan ayını kutladı.

Belediye Başkanımız Sadettin Saygı, Ramazan ayına kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Ramazan ayı, nefsi terbiye etmenin yanı sıra, yardımlaşma ve dayanışma ayıdır. Bu ayda tüm Müslümanların en yakınından başlayarak komşu ve akrabalarını gözetmeleri, yoksul ve garibanlara yardımcı olmaları büyük önem arz etmektedir. Bu ayda, kırgınlıkları, küskünlükleri bir kenara bırakarak herkesle kucaklaşmalı, hoşgörü, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı daha da güçlendirmeliyiz "dedi.

Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgınına karşı alınan tedbirlere hassasiyetle uyulması gerektiğine dikkat çeken Başkan Saygı "Bu yıl Ramazan Ayımız ülkemizi etkisi altına alan ilçemizde de yoğun olarak görülen korona virüs salgınından dolayı önce kendi sonra sevdiklerimizin sağlığı için birlikte yapılacak olan iftar programlarından kaçınılması gerektiğini." söyledi.

Ramazan Ayında toplum olarak yardımlaşma ve dayanışma duygularının güçlendiğini dile getiren Başkan Saygı, "İslam coğrafyasında yaşanan acıların ve zulümlerin son bulmasını, oluşan manevi atmosferin, bütün bir yıla yayılarak devam etmesini diliyorum. Sevginin, kardeşliğin, paylaşmanın ve barışın adı olan Ramazan ayında ülkemizde huzurun ve kardeşliğin daha da güçlenmesini diler, Ramazan Ayı'nın İlçemize, Ülkemize ve İslam Âlemine hayırlar getirmesini temenni ederim" dedi.

Yorum Gönder

0 Yorumlar