Header Ads Widget

Doğal güzellikler Şehri Konya

Kategori günceleri

6/recent/ticker-posts

Bozkır'da Yol çalışmalarını değerlendirdi


Bozkır Belediye Başkanı sadettin Saygı, 2019-2020 yılında Bozkır ve dış mahallelerimize yapılan asfalt, yama ve kilitli taş yapımını gazetemiz muhabirine değerlendirdi.

İlçemiz Bozkır Belediye Başkanı sadettin Saygı, 2019-2020 yıllarında ilçemiz ve köyler dahil olmak üzere Konya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri 5.bölge şefliği ve Bozkır Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından 20.000 metrekare asfalt yama, ilçe merkez ve mahalleler olmak üzere,115.000 metrekare kilitli taş döşemesinin yapıldığı ile ilgili konuları gazetemiz muhabirine anlattı.

Başkan Saygı, geçtiğimiz haftalarda Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Bozkırlı Uğur İbrahim Altay başkan ile 2021 yılı yatırım planı ile iğli bir toplantı gerçekleştirdiklerini de sözlerine ekleyen Başkan Saygı, şu açıklamalarda bulundu: "2021 yılı yatırım planında kırsal mahallerimize yapılacak çalışmalarımız ağırlıklı olacak." dedi.

2019-2020 yıllarında ilçe merkezimizde doğalgaz ve KOSKİ alt yapı çalışmalarından dolayı ağırlıklı olarak ilçe merkezinde çalışmalarına yoğunluk verdiklerini belirten Başkan Saygı, ilçe merkezindeki yollara sıcak asfalt, asfalt yama ve kilitli taş döşemesi yolları büyükşehir standardına getirdiklerini söyledi. Kırsal mahallerimizde de acili yeti olan yollarımıza kilitli taş döşemesi yaparak mahallelerdeki ana yolların sorunlarını gidermeye çalıştıklarını belirtti. Bu yıl ve önümüzdeki yıllarda mahallerimize ağırlıklı olarak çalışma yapacaklarını yenileyerek vatandaşlarımızın göstermiş oldukları sabır için içinde gazeteniz aracılığıyla bir kez daha teşekkür ederim." dedi.

Yorum Gönder

0 Yorumlar